+34 722597111
Calle Pablo Picasso 2, 03193 San Miguel de Salinas
info@costablancawoningen.com

Lo Pagan- Prachtige appartementen eerste lijn strand met zeezicht

Lo Pagan, España
€245,950

Details

Prijzen vanaf € 245 950 – € 265 950

Een gloednieuwe ontwikkeling van ruime, moderne, hoogwaardige appartementen, eerste lijn met een fantastisch uitzicht over de jachthaven en de zee in Lo Pagan. KIES UIT EEN LAYOUT MET 2 SLAAPPLAATSEN OF EEN LAYOUT MET 3 SLAAPKAMERS.

Deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit slechts 10 eerstelijns appartementen. Vier eerste verdieping, vier tweede verdieping en twee penthouse-eenheden. Elk heeft een iets andere configuratie en we hebben de mogelijkheid om de leefruimte ofwel twee of drie slaapkamers met twee badkamers te maken, afhankelijk van de vereisten. Elke woning heeft een open leefruimte met grote openslaande deuren, die leidt naar een terras met super uitzicht. Met liften en een kelder met optionele parkeerplaats en berging, zouden deze eigenschappen uitstekende vakantiewoningen zijn of zijn ze ruim genoeg om het hele jaar door te wonen.

Gelegen aan het strand van Lo Pagan met uitzicht op de jachthaven, met fantastische stranden en een scala aan goede restaurants voor de deur. De stad San Pedro is het hele jaar door druk en heeft goede verbindingen met snelwegen naar alle andere gebieden om te winkelen, te stranden en te golfen. De nieuwe luchthaven van Murcia ligt op 35 minuten afstand en Alicante ligt op slechts 45 minuten rijden.

Parkeerplaats extra: € 15 000
Opbergruimte: € 4 000

NB0416

DutchEnglishFrenchGermanSpanish