+34 722597111
Calle Pablo Picasso 2, 03193 San Miguel de Salinas
info@costablancawoningen.com

Ontwerp je eigen villa

ARCHITECTUUR, BINNENINRICHTING, TUINAANLEG EN TECHNOLOGIE

CostaBlancaWoningen biedt de mogelijkheid om een grondstuk te kopen om uw eigen project te ontwikkelen in harmonie met het stedenbouwkundige concept van de omgeving. Een team van architecten biedt u advies over het beste ontwerp en helpt u bij de vormgeving en de bouw van uw woning en om uw huis efficiënter te maken. De talrijke ontwerpprojecten die we ter beschikking stellen, zijn opgesteld door internationaal gerenommeerde architecten.

 

 

Architectuur
De projecten van CostaBlancaWoningen voldoen aan criteria van hedendaagse architectuur, waarbij vormen worden vereenvoudigd en het gebruik van versiering wordt vermeden. Onze architecten werken met twee basisconcepten, namelijk nieuwe materialen en nieuwe technologieën. De combinatie hiervan veranderd radicaal de manier waarop gebouwen en omgevingen worden gepland, gebouwd en aangelegd. We zoeken duurzame projecten om op natuurlijke wijze te integreren in de omgeving, waarbij het landschap als hoofdingrediënt van een gezonde leefstijl wordt gehandhaafd.

 

Binnenhuisarchitectuur

 

Eclectisch, verfrissend, gevarieerd en uiteenlopend, de ideale combi-natie tussen schoonheid en functionaliteit… voorstellen vol details die gaan van klassiek tot avantgardistisch en multicultureel. We passen elk project persoonlijk en met veel zorgen aan, we combineren materialen, kleuren, enz., we spelen met het licht. We integreren de buitenomgeving in de woonruimte, op zoek naar harmonie.
We houden ons strikt aan niet-ingedeelde vertrekken. Dit leidt tot het ontwerp van geïntegreerd meubilair en geïntegreerde deuren om te spelen met volumes en leegtes, zoals de verborgen keuken die kan worden geopend naar het hoofdvertrek van de woning. Bij de keuze van de bouw- en afwerkingsmaterialen wordt zorgvuldig rekening gehouden met de combinatie van moderniteit en luxe enerzijds en comfort en helderheid anderzijds, zodat de woning ideaal is voor de eigenaars.
Warmkleurig hout, zachte lak met hoge glans, getextureerd papier op de muren, geïntegreerde deuren in het meubilair… zelfs de kleinste de-tails van elk hoekje zijn belangrijk.

 

Tuinarchitectuur
Onze tuinarchitecten worden beschouwd als architecten van de natuur, aangezien ze werken op basis van waarden die verder gaan dan louter tuinieren. Ze gaan steeds op zoek naar de perfecte combinatie van de omgeving en de gebruikte materialen. Ze harmoniseren op natuurlijke wijzen factoren zoals verlichting, texturen, nieuwe materialen, bestaand of kunstmatig aangebracht reliëf en integreren andere elementen zoals water, vijvers en watervallen. We proberen de natuur met zichzelf en met het werk van de mens te harmoniseren.
                                       

 

Technologie 
Bij CostaBlancaWoningen verrichten we baanbrekend werk wat betreft het gebruik en de toepassing van technologie gericht op de woning. We streven naar maximale efficiëntie van de woning en een optimaal comfort voor de personen die er dag na dag in wonen. Elke woning ontworpen door onze architecten zijn uitgerust met domotica-systemen die voor een ongeziene rust en geriefelijkheid zorgen, gaande van gecentrali-seerde afsluitingen tot verlichting met afstandsbediening… de mogelijk-heden zijn oneindig.

 

Onze Service
CostaBlancaWoningen biedt u een volledige waaier van diensten aan tijdens het koopproces. Ons personeel en partners zorgen voor de afhandeling van alle documenten, financiële diensten, belastingadvies, visums en advies voor de decoratie van uw woning. Wanneer u eenmaal in uw nieuwe huis woont, kunt u bovendien desgewenst gebruik maken van alle diensten van CostaBlancaWoningen die u maar wenst.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie
DutchEnglishFrenchGermanSpanish