+34 722597111
Calle Pablo Picasso 2, 03193 San Miguel de Salinas
info@costablancawoningen.com

Over CostaBlancaWoningen

Als Vlaamse makelaar helpen wij u vertrouwd op weg naar uw Droomhuis

CostaBlancaWoningen werkt samen met talrijke makelaars en bouwpromotoren in Spanje en België. Hiermee kunnen we u de beste woningen aanbieden. Van nieuwbouw tot grond en bestaande bouw, etc. Ons eigen werkterrein ligt met name in heel de Costa Blanca en de Costa Calida. Hier zijn we in staat toegang te bieden tot vrijwel alle huizen die daar te koop staan. Ook weten we voor de Costa Blanca als eerste waar de koopjes te vinden zijn. Voor woningen, huizen, appartementen en villa’s in en rond de plaatsen Orihuela Costa, Playa Flamenca, Cabo Roig, La Zenia, Punta Prima, Mil Palmeras, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas, Los Dolses, Torre de La Horradada, Pilar de la Horradada, San Miguel, Las Colinas, Torrevieja, Valencia, Altea, Alcicante bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u buiten de Costa Blanca of Costa calida dan verwijzen we u graag door naar een collega makelaar.

Kopersmarkt biedt kansen

Door onze goede contacten kunnen we voor de Costa Blanca en de Costa Calida zeer interessante woningen aanbieden. In de huidige kopersmarkt specialiseren wij onszelf in het vinden van koopjes die vooral in deze markt snel worden verkocht. De meeste echte buitenkansjes komen nooit op een website terecht. Wilt u direct op de hoogte worden gehouden van de nieuwste koopjes? Zo bent u altijd op de hoogte van laatste koopjes voordat ze op de website verschijnen. Om aan te melden “klik hier”.

Onze werkwijze

De eerste stap is het duidelijk in kaart brengen van uw wensen wat betreft het type huis, de omgeving, de voorzieningen, etc. Aan de hand van uw wensen brengen we het huidige aanbod voor u in kaart en bespreken we dit met u aan de telefoon, op kantoor in België of bij jou thuis. Desgewenst kunnen we hierna een goed voorbereid arrangement naar Spanje voor u verzorgen. Tijdens uw bezoek kunt u projecten en woningen bezichtigen, maar ook afspraken maken met locale instanties, zoals een bank of een advocaat. Wij werken nauw samen met hypotheekadviseurs en advocaten die u advies over de aankoop van onroerend goed in Spanje kunnen verstrekken.

Waarom CostaBlancaWoningen als uw makelaar aan de Costa Blanca, Spanje?

  • Persoonlijke Nederlandse begeleiding in België, Nederland en Spanje
  • Begeleiding vanaf de reservatie t.e.m. het verlijden van de akte bij de notaris
  • Wij staan u ook graag bij met de aankoop van meubels, elektrotoestellen, Internet,…
  • Al onze diensten bij aankoop zijn geheel GRATIS

Contact

U kunt via deze website zoeken en nadere informatie opvragen. Als u vragen heeft kunt u deze stellen via het contactformulier.

Voor dringende vragen kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met één van onze teamleden.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish