+34 722597111
Calle Pablo Picasso 2, 03193 San Miguel de Salinas
info@costablancawoningen.com

Verkoop uw woning

U heeft besloten uw Spaanse woning te willen verkopen. Indien CostaBlancaWoningen uw woning in haar portefeuille opneemt zal deze op een professionele manier gepresenteerd worden aan een groot internationaal publiek. Op basis van de specifieke kenmerken van uw Spaanse woning en vergelijkbare woningen in uw buurt geven we u een advies over de te hanteren verkoopprijs. Op basis van deze prijs mag u verwachten dat de woning binnen redelijke termijn verkocht wordt.

Indien u uw woning in Spanje wilt verkopen bespreken we graag met u per wanneer en onder welke voorwaarden u uw huis wilt verkopen. Vult u hiertoe ons verkoopformulier in.

4 goede redenen om uw Spaanse woning door makelaar CostaBlancaWoningen te verkopen:

Gratis waardebepaling

Wij voeren een gratis waardebepaling voor u uit. Hiervoor komen wij bij u langs om de woning te bezichtigen. We bespreken dan ook specifieke kenmerken van uw woning. Hierbij is de eigendomsakte van de woning het uitgangspunt. Indien u uw woning gefinancierd heeft nemen we graag ook kennis van de hypotheekakte. Op basis van de waardebepaling komen we samen tot de uiteindelijke vraagprijs waarvoor we de woning in de markt gaan zetten.

Professionele fotoreportage

We maken graag een professionele digitale fotoreportage van uw Spaanse woning. Wij beschikken hiervoor over moderne en speciale fotoapparatuur. We geven u desgewenst ook graag tips om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan aspirant kopers.

Publicatie van uw woning

Uw woning wordt vervolgens op onze website gepresenteerd die dagelijkse honderden keren bezocht wordt door potentiele kopers uit geheel Europa. Daarnaast adverteert makelaar CostaBlancaWoningen met regelmaat in de bekende internationale woonmagazines en onze eigen magazine. Ook beschikken wij over een netwerk van meer dan 450 makelaars waar we onze panden met delen.

Internationale beurzen

Daarnaast kan uw woning, indien u dit wenst, gepresenteerd worden op property portals en op internationale beurzen en evenementen waar de makelaars van CostaBlancaWoningen aan deelnemen. Op deze manier vergoten we kans om uw huis in Spanje vlot en succesvol te verkopen.

Indien u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw Spaanse woning vult u dan het verkoopformulier in.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish